Visite.

Foto door Mirko Ott op Pexels.com

De lente is weer terug sinds gisteren en dat is heerlijk. Je ziet de wereld met de dag een beetje groener kleuren deze dagen.

Gisteren zag ik ook weer de eerste zwaluwen. Heel de dag maakten ze hun mooie salto’s en duikvluchten voor ons huis. Ik vind het zulke fantastische beestjes, in alles eigenlijk superieur aan mensen. Nou ja, dat zijn alle dieren eigenlijk wel 🙂 Dat ze geen ipads kunnen maken of geslachtsveranderingsoperaties kunnen uitvoeren, pleit natuurlijk alleen maar voor ze.

Mijn broer(tje) en zijn gezin zijn er sinds dinsdagavond. Was de boot nog kapot maar ze werden daar perfect verzorgd met gratis buffet en koffie en leuke dingen voor de kinderen en kwamen een paar uur later alsnog aan.

De laatste negen jaar hebben we elkaar niet veel gezien. Hun tweede werd geboren een paar maanden voor we naar Noorwegen gingen, de jongste twee zijn geboren toen we daar al woonden en hadden weinig beeld bij ons maar daar is weinig meer van te merken.

‘Tante Gerlinde tante Gerlinde tante Gerlinde tante Gerlinde….’ die bakte gisteren wafels voor hun ontbijt en toen was het laatste restje ijs ook wel gebroken 🙂

We maakten een wandeling, praatten bij en zaten ’s avonds nog even gezellig buiten bij een vuurtje. Gewoon, gezellig.

Ondertussen zorg ik dat het hier niet ontaardt in chaos dus mijn ochtendronde is al gedaan en het avondeten staat al zo goed als klaar. Regelmatig even alles weer ‘resetten’ scheelt heel veel.

Vandaag is er verjaardagstaart van de oudste, die was vorige week jarig maar vond het leuker om taart te eten als oom en tante er waren. Ik snap het! Ook willen we kijken of we nog een dagje ‘naar de sneeuw’ kunnen. We moeten er wel even het binnenland voor in rijden maar dat moet lukken.

Dus, lekker druk hier.

Fijne dag allemaal!